Hva koster Hybel Premium?

Du kan prøve Hybel Premium gratis i tre måneder for inntil 5 leiekontrakter. Prøveperioden gjelder fra datoen for oppgradering.

Tjenesten faktureres månedlig basert på antall aktive leiekontrakter ved inngangen av måneden. En leiekontrakt regnes som aktiv fra kontraktens startdato til kontraktens sluttdato. For å unngå å betale mer enn nødvendig, er det derfor viktig å registrere avslutningen av leiekontrakten når leieforholdet skal avsluttes.

Du finner til enhver tid oppdaterte månedspriser på hybel.no/premium/

Vi tilbyr tre ulike betalingsmåter: 

  • Betalingskort
    Dersom du ønsker å betale med betalingskort må du registrere ditt kort på hybel.no. Dette gjør du ved å gå til Min konto > Betalinger
  • Trekk fra husleie
    Hvis det ikke er registrert noe betalingskort på din konto, trekker vi månedsavgiften fra leien før vi overfører den til din konto. Hybel genererer en faktura per utleier den 1. hver måned som gjelder alle leieforhold registrert på denne utleieren og deretter trekkes totalbeløpet på første leie-innbetaling knyttet til samme utleier etter at fakturaen er opprettet. Dersom du har flere foretak eller privatpersoner registrert på samme brukerkonto vil det genereres en separat faktura for hver enkelt.
  • Vanlig faktura
    For utleiere som leier ut via foretak og har over 10 leiekontrakter, tilbyr vi også vanlig faktura med 14 dagers betalingsfrist. Du kan velge om du ønsker å bli fakturert hvert kvartal, hvert halvår eller en gang i året. Vi fakturerer etterskuddsvis basert på faktisk forbruk av tjenesten. I utgangspunktet faktureres hvert enkelt foretak separat, men du kan kontakte support om du ønsker en samlefaktura.

Fakturaene vil bli tilgjengeliggjort på Hybel via Min konto > Betalinger.